Get Adobe Flash player

Lennupiletite leiunurk

        • Hurghada    hind al 150€
              • Sharm         hind al 120€
              • Antalya       hind al 99€
            • Tenerife      hind al 150€
    • Varna          hind al 69€
  • Dubai          hind al 290€
      • Kreeka        hind al 99€
        • Eilat            hind al 200€

Meie partnerid

 

Ukraina viisa


Eesti Vabariigi kodanikud 
Viisavaba sissepääs kuni 90 päeva korraga.
Vajalikud dokumendid riiki sisemiseks:
Pass, kehtiv vähemalt 90 päeva pärast reisi lõppemist;
Tervisekindlustuse poliis kogu reisi perioodiks.
 
Venemaa Föderatsiooni kodanikud 
Viisavaba sissepääs kuni 90 päeva korraga.
Vajalikud dokumendid riiki sisemiseks:
Pass, kehtiv vähemalt 90 päeva pärast reisi lõppemist;
Tervisekindlustuse poliis kogu reisi perioodiks.
 
Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis)
Viisa on kohustuslik.
Alates 01.05.2013 tingimused on muutunud. Kahjuks praegu saadaval ainult vene keeles.
Viisa saamiseks vajalikud dokumendid:
1) Pass, kehtiv vähemalt 3 kuud pärast reisi lõppemist;
2) Ankeedi andmed (Teie võite saada need andmed e-postiga või lisada need passi juurde):
a. Nimi;
b. Perekonnanimi;
с. Neiupõlvenimi (kui on olemas)
d. Elukoht (Riik, Maakond, Linn, Tänav, Korter);
e. Telefoni number (mobiil);
f. Töökoht (firma nimi, aadress, telefon, amet);
g. Kuupäev, millal Te viimati Ukrainas viibisite;
h. Sünnikoht (Riik ja linn).

3) Abikaasa andmed (Nimi, Perekonnanimi, Neiupõlvenimi, Kodakondsus, Sünnikuupäev, Sünniriik ja Sünnilinn)
4) Kehtiv elamis- ja tööluba Eestis või ID kaart, mis on kehtiv vähemalt 3 kuud pärast reisi lõppemist (koopia);

5) 2 värvilised passifotod, suurusega 3.5 x 4.5 cm, fotod peavad olema valgel taustal;
6) Tervisekindlustuse poliis, mis kehtib Ukrainas kogu viisa perioodiks (kindlustust saab vormistada meie kontoris);
7) Originaalne panga väljavõte , vene või inglise keeles(pitsatiga ja panga töötaja allkirjaga)
8) Notariaalne  volikiri reisibüroo nimele.
9) Kutse või hotelli broneeringu koopia(Isikud ,kes ei ole sündinud Ukrainas)
10) Lennupiletite,bussi,rongi või auto teh. passi koopia
11) Sünnitunnistuse koopia (alla 16-aastase lastele)
Transiitviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
Sihtriigi viisa või koopia sihtriigi kutsest;
Lisadokumendid isikliku viisa taotlemiseks, kui taotleja on sündinud Ukrainas:
Sünnitunnistuse koopia;
Kui teie eesnimi või perekonnanimi on muutunud, peate esitama abielutunnistuse või muu dokumendi, mis tõestab perekonnanimi muutmise fakti.
Viisa vormistamise tähtajad:
Viisad vormistatakse tavaliselt 17-18 kalendripäeva jooksul konsulaadi siseselt.
Kiir viisad vormistatakse 5-6 kalendripäeva jooksul konsulaadi siseselt.
!!! Konsulaat on avatud esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel.
Viisade hinnad:
Viisa tüüp: Vormistatakse
2 nädala jooksul
Vormistatakse
2-3 tööpäeva jooksul
Märkused:
Ühekordne turismiviisa, kuni 30 päeva (alla 6-aastase lastele) 37 eur
108 eur
 
Ühekordne turismiviisa, kuni 30 päeva 98 eur
167 eur
Ühekordne isiklik viisa, Ukrainas sündinud inimestele, kuni 90 päeva (alla 6-aastase lastele) 33 eur
104 eur
Sünnitunnistuse koopia on vajalik.
Ühekordne isiklik viisa, Ukrainas sündinud inimestele, kuni 90 päeva 94 eur
163 eur
Kahekordne isiklik viisa, Ukrainas sündinud inimestele, kuni 90 päeva 125 eur
225 eur
Ainult siis, kui taotlejale on varem väljastatud ja ta on kasutanud viisat Ukrainasse.
Mitmekordne isiklik viisa, Ukrainas sündinud inimestele, kuni 365 päeva 174 eur
323 eur
Isiklik viisa, kuni 90 päeva, isiklik kutse Ukrainast (alla 6-aastase lastele) 32 eur
101 eur
On vaja esitada kutse originaal.
Isiklik viisa, kuni 90 päeva, isiklik kutse Ukrainast 91 eur
160 eur