Get Adobe Flash player

Lennupiletite leiunurk

        • Hurghada    hind al 150€
              • Sharm         hind al 120€
              • Antalya       hind al 99€
            • Tenerife      hind al 150€
    • Varna          hind al 69€
  • Dubai          hind al 290€
      • Kreeka        hind al 99€
        • Eilat            hind al 200€

Meie partnerid

 

Venemaa viisa


Erandina saavad viisavabalt Venemaale siseneda läbi kindlate sadamate reisivad kruiisireisijad, kes ei viibi Venemaal kauem kui 72 tundi.

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Passi originaal, mis on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast viisa lõppemist ning milles on vähemalt kaks vaba lehekülge viisa kleepimiseks;
2) Ankeedi andmed (Teie võite saada need andmed e-postiga või lisada need passi juurde):
a. Nimi;
b. Perekonnanimi;
с. Neiupõlvenimi (kui on olemas)
d. Elukoht;
e. Telefoni number (mobiil);
f. Töökoht (firma nimi, aadress, telefon, amet);
g. Kuupäev, millal Te viimati Venemaal viibisite;
h. Sünnikoht (Riik ja linn).
3) Tervisekindlustuse poliis, mis kehtib Venemaal kogu viisa perioodiks, kindlutustussumma peab olema vähemalt 30000 eur. (kindlustust saab vormistada meie kontoris);
4) 1 värviline passifoto, suurusega 3.5 x 4.5 cm, foto peab olema valgel taustal;
5) Ainult transiitviisa korral: vajadus lõppsihtkohta jõudmiseks Venemaa piire ületada peab olema tõestatud dokumentidega (sõidupilet, teekonna plaan jne);
6) Kui olete hiljuti saanud uue passi ja taotlete aastast viisat tingimusel, et olete viibinud Vene Föderatsioonis viimase 365 päeva jooksul, siis on vaja ka seda passi, kuhu oli kleebitud viimane viisa Venemaale;
7) Sünnitunnistuse koopia (kui vormistatakse aastane viisa lapsele kuni 18 aastat).

Viisa valmimise tähtajad:
Kahekordsed äri-, turismi- ja transiitviisad vormistatakse 10 kalendripäeva jooksul konsulaadi siseselt.
Kiir kahekordsed äri-, turismi-ja transiitviisad väljastatakse 3 tööpäeva jooksul. Viisa jõustub 4. päeval.
Mitmekordsed äriviisad (juhul kui eelmine Vene Föderatsiooni viisa oli kasutatud viimase 365 päeva jooksul) vormistatakse 10 kalendripäeva jooksul.
Mitmekordsed äriviisad (juhul kui Te ei sõitnud Venemaale viimase 365 päeva jooksul) vormistatakse 35 kalendripäeva jooksul.
Mitmekordsed äriviisad lapsele (kuni 18 aastat) vormistatakse 35 kalendripäeva jooksul.

Viisade hinnad:

4 päeva turismiviisa
63 eur        
14 päeva turismiviisa 66 eur
30 päeva turismiviisa 69 eur
Kiir 30 päeva turismiviisa 109 eur
Ühekordne transiitviisa (kuni 90 päeva)
64 eur
Kahekordne transiitviisa (kuni 90 päeva) 69 eur
Kiir transiitviisa (ühekordne ja kahekordne)
109 eur
Kahekordne äriviisa (kuni 90 päeva) 99 eur
Kiir 90 päeva kahekordne äriviisa 139 eur
Mitmekordne aastane äriviisa (viisa vormistatakse 10 kalendripäeva jooksul)
114 eur Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui eelmine Vene Föderatsiooni viisa kasutati viimase 365 päeva jooksul. Teine tingimus on see, et taotleja peab töötama.
Mitmekordne aastane äriviisa (viisa vormistatakse 35 kalendripäeva jooksul) 129 eur Taotleja peab töötama.
Mitmekordne aastane viisa lapsele kuni 18 aastat vana (viisa vormistatakse 35 kalendripäeva jooksul) 159 eur Vajalikud lisadokumendid:
a) Lapse sünnitunnistuse koopia;
b) Lapsevanema passi koopia.
Mitmekordne aastane viisa lapsele ja tema vanemale (viisa vormistatakse 35 kalendripäeva jooksul) 129 eur Ainult juhul kui vanem taotleb koos lapsega.
Mitmekordne aastane viisa lapsele kuni 18 aastat vana (viisa vormistatakse 14 kalendripäeva jooksul) 169 eur Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui eelmine Vene Föderatsiooni viisa kasutati viimase 365 päeva jooksul.
Vajalikud lisadokumendid:
a) Lapse sünnitunnistuse koopia;
b) Lapsevanema passi koopia.
Mitmekordne aastane viisa lapsele ja tema vanemale (viisa vormistatakse 14 kalendripäeva jooksul) 144 eur Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui eelmine Vene Föderatsiooni viisa kasutati viimase 365 päeva jooksul.
Ainult juhul kui vanem taotleb koos lapsega.