Search
Close this search box.

Long Beach Resort 4*

Soovitatav vaikseks puhkuseks
Ranna kõrval
Hubased ja värskelt renoveeritud toad

ASUKOHT

väikeses Otukeni külas, u. 20 km Famagusta kesklinna, lähim restoran on 1 km kaugusel, lähim kaubanduskeskus u. 1 km kaugusel, u. 70 km Larnaka lennujaama.

RAND
Privaatne liivarand, tasuta lamamistoolid, päikesevarjud, padjad ja rannarätikud.

HOTELL
Hotelli ametlik kategooria – 4 tärni Holiday Village, ehitatud 1994 ja renoveeritud 2022, 55 tuba, pearestoran, baar, terrass, vastuvõtt on avatud ööpäevaringselt, seif, valuutavahetus, WiFi. Lisatasu eest: bussiteenus kesklinna.

Toitlustus: KÕIK HINNAS
Hommikusöök (7:30-10:00), lõunasöök (12:00-14:00), õhtusöök (19:30-22:00) – buffet pearestoranis; kohalikud karastusjoogid ja alkohoolsed joogid selleks ettenähtud baaris (11:00-23:00).

Praktiline info

  • Reisiesindaja: turistide eest hoolitseb Itaka reisiesindaja, kes abistab turiste saabumisel, lahkumisel ja viibimise ajal Põhja-Küprosel. Ta tutvustab ja registreerib kohalikele ekskusrioonidele.
  • Lennu kestus: Tallinn – Larnaca – umbes 4,5 tundi.
  • Kohalik aeg: sama aeg nagu Eestis (suveaeg UTC+3, talveaeg (alates 28. oktoobrist) UTC+2)
  • Keel: türgi keel, võimalik suhelda kreeka, inglise ja saksa keeles.
  • Pealinn: Nikosia.
  • Elektripinge: 220 V, mittestandardsed nn. Inglise pistikupesad – vajalik adapter (saab rentida hotellist või osta kohalikes kauplustes, hind u. 3 EUR).
  • Raha ja valuuta: Türgi liir (TRY). Valuutakurss 1 TRY = 0,034 EUR (seisuga 18.10.2024). Saab maksta ka Eurodes (EUR) ja USA dollarites (USD). Tavaliselt saab maksta krediitkaardiga. Turismisihtkohtades on arvukalt valuutavahetuspunkte (ka hotellides) ja sularahaautomaate.
  • Hinnad hotellides ja restoranides: mineraalvesi 1,5 l – ca 3 TRY, Coca Cola 0,5 l – ca 4 TRY, kohv ca 6 TRY, õlu baaris alates ca 10 TRY, õhtusöök restoranis ca 60-80 TRY.
  • Rannad: vaba sissepääs, päevitustoolid ja päikesevarjud on võimalik rentida tasu eest, sõltuvalt asukohast.
  • Lisainfo Põhja-Küprose kohta veebis: https://www.visitncy.com/.

Regiooni kirjeldus

  • Kuum päike ja kuldsed rannad – need on põhjused, miks paljud inimesed valivad Küprose oma puhkuse sihtkohaks. See imeline saar oma ainulaadsete looduslike kontrastidega on tõeline Vahemere pärl, mis meelitab miljoneid turiste üle kogu maailma. Need, kes on siin käinud, ütlevad, et kui maailmas on üks paradiis, siis on see Küpros. Päikesepaistelised liivarannad ja sinine meri vahelduvad majesteetlike mäeahelikega, mida katavad igihaljad metsad; tsitrusviljapuud ja banaaniistandused vahelduvad oliivisalude ja viinamarjaistandustega.
  • Põhja-Küprose kliima on selgelt Vahemere-äärne, väga kuuma ja kuiva suvega. Kõige rohkem vihma sajab tavaliselt detsembrist jaanuarini. See kliima on vähem väljendunud saare rannikul, kus meri toimib kliimavahelduste puhvrina ja õhk on üldiselt niiskem kui sisemaal. Mere temperatuur ei lange kunagi alla 16 °C (jaanuaris ja veebruaris); augustis võib see ulatuda 28 °C-ni. Mai keskpaigast kuni septembri keskpaigani paistab saarel 11 tundi päikest päevas ja temperatuur võib Mesori tasandikul ulatuda 40 °C-ni, kuid rannikul on üldiselt jahedam. Pilvi on saare kohal tavaliselt minimaalselt ja õhuniiskus on madal (40-60%), kuigi temperatuur on talutavam ainult suveõhtutel.
  • Küprose pealinn Nikosia on ainulaadne segu ajaloost ja modernsusest. See on jagatud kaheks ÜRO poolt patrullitud puhvertsooniga ja on maailma viimane jagatud pealinn. Ühel pool on elav Küprose kreeklaste lõunaosa koos oma vilkaste tänavate, turgude ja ajalooliste vaatamisväärsustega, nagu näiteks Veneetsia müürid. Teisel pool on vaiksem Küprose türgi põhjaosa, mis on tuntud oma ajaloolise arhitektuuri ja Buyuk Hani, kaunilt restaureeritud karavanserai’i poolest, millest on saanud kultuurikeskus. Nikosia rikkalik kultuur kajastub ka selle toidus ja muudab selle reisijate jaoks atraktiivseks sihtkohaks.
  • Magosa on rannikulinn Põhja-Küprosel. See on ajalooliselt rikas linn, mis on kuulus keskaegsete müüride poolest, mis kunagi kaitsesid linna sissetungijate eest. Magustose süda on selle ajalooline vanalinn, kus käänulised tänavad viivad võluvate kirikute, mošeede ja Veneetsia stiilis hoonete juurde. Linna pärl on iidne Othello loss, mille Shakespeare on oma tragöödias jäädvustanud. Magos pakub oma uimastavate randade ning iidsete ja moodsate vaatamisväärsuste kombinatsiooniga külastajatele ainulaadset kombinatsiooni lõõgastumisest ja kultuuriuuringutest.
  • Kyrenia ehk türgi keeles Girne on maaliline rannikulinn Küprose põhjarannikul. Selle võluvat sadamat ümbritseb keskaegne loss, mis on elavaks mälestuseks linna rikkalikust ajaloost. Vanalinna kitsaid munakivisillutisega tänavaid ääristavad traditsioonilised hooned ja hubased kohvikud, mis loovad rahuliku ja romantilise atmosfääri. Kyrenia on tuntud ka oma kaunite randade ja suurepärase Bellapaisi kloostri poolest, mis on hästi säilinud keskaegne klooster, mis asub mäel ja kust avaneb hingemattev vaade. See linn on pärl reisijatele, kes otsivad ajalugu, looduslikku ilu ja lõõgastavat puhkust mere ääres.
  • Iskele, tuntud ka kui Trikomo, on rannikulinn Põhja-Küprose Türgi Vabariigis. Iskele asub Vahemere ääres ja pakub vaiksemat ja rahulikumat puhkekohta. See on kuulus oma kaunite randade, nagu Kuldne rand ja Pikk rand, kus külastajad saavad nautida päikest, merd ja mitmesuguseid veespordialasid. Linnas on ka ajaloolisi vaatamisväärsusi, sealhulgas Püha Andrease klooster ja võluv vanalinna linnaosa. Iskele on tänu rahulikule atmosfäärile ja looduse ilule atraktiivne sihtkoht neile, kes otsivad rahulikku puhkust.
  • Küprose idarannikul asuv Famagusta on põnev sihtkoht, mis on tuntud oma rikkaliku ajaloo ja kaunite randade poolest. Seda kunagi kaitsnud iidsed linnamüürid on ikka veel alles ning seal on hästi säilinud vanalinn koos ajalooliste kirikute, mošeede ja võluva arhitektuuriga. Linna uimastavad rannad, nagu Palm Beach ja Salamis Bay, pakuvad lõõgastavat rannikupuhkust. Ärge jätke vahele Lala Mustafa Pasha mošeed, endist gooti katedraali, ja Salamisi varemed, iidse Rooma linna märkimisväärseid arheoloogilisi aardeid. Famagusta pakub külastajatele avastamiseks veetlevat segu kultuurist ja looduse ilust.
  • Bafra on rannikulinn Küprose põhjaosas. Bafra asub kauni rannajoone ääres ja on tuntud oma kaunite kuldse liiva ja selge veega randade poolest, mis teeb sellest populaarse sihtkoha päikesesõprade ja veespordiharrastajate jaoks. Piirkond pakub ka segu moodsatest kuurortidest ja ajaloolistest paikadest. Külastajad saavad tutvuda iidse Rooma linna Salamisi varemetega. Bafra on ideaalne koht, kus saab nautida lõõgastavat mereäärset puhkust ja samal ajal tutvuda Küprose rikkaliku ajaloo ja kultuuriga.
Saada pakkumine e-maili peale
Võta meiega ühendust
Jälgi meid sotsiaalmeedias

Arvustused

Xanadu Resort Hotel
4.8
Based on 3455 reviews
powered by Google
Andzia nmngAndzia nmng
11:51 17 May 24
Xanadu hotel is a very good hotel for spending a great holiday with your family. We really as a family having a very nice holiday in Xanadu. In fact animation team is very nice especially zakariae is very kind and active all time and pools are very clean food everything is amazing in this beautiful place. We hope to come back next time.
For 15 years my family and friends return to this wonderful hotel. The food, animation (especially Willy Wonka), service very good. Towels and beds are clean and fresh. All personal is very kind. My kids feel happy and safe in this hotel. Next year we will come again.
Xanadu Hotel in Belek, Turkey is highly rated for its first-class services and varied entertainment program. I especially like the efficiency and friendliness of the staff, which creates a cozy and relaxing atmosphere in the first minutes of your stay. The hotel's rooms are spacious, well equipped and always clean, requiring attention to detail.The hotel's animation program is one of its main advantages. The various entertainment activities are provided to a high standard and are suitable for guests of all ages. There are special programs and mini-clubs for children, where professional animators work and organize exciting games and events. Adults also enjoy additional shows, sporting events and evening programs. Visitors celebrate interesting and spectacular performances, including dance and theater show programs, live music and themed parties.The hotel's cuisine also receives many reviews. A variety of dishes, including Turkish and cooked dishes, satisfy the tastes of the most sophisticated guests. Hotel Xanadu in Belek is an ideal place for a family holiday, romantic getaway or just a relaxing holiday with high-level service and excellent animation.
Atilla AkcealanAtilla Akcealan
19:24 16 May 24
This is the one of the oldest exclusive resort hotel. That's why they have a service standard. It doesn't mean that you will have a ragu steak at the dinner. But you can be sure that you will get a good hospitality and warm welcoming. Also you get enough good quality for it's price. I am absolutely recommening this place as a tourism professional. Enjoy
HaircultHaircult
15:15 16 May 24
This place can offer you more than you need for one good and relaxed vacation. Only money that you really need inside this resort is for tips for the staff, because they really deserved. Lots od different animations during the day, every night different live band, all kinds of different food, special parts for kids, isolated parts for adults only. I had really good and relaxed time during my staying. Big thanks to all wonderful people who work in this place. My recommendation!
Kate WatersKate Waters
11:51 15 May 24
Loved our stay here! I’ve never known a hotel with so much going on! It’s like Kellermans mountain from Dirty Dancing! Erdem, Billy and the team make sure all the guests have the best time! The food and drink selection is really good too. I stayed for work but looking forward to coming back with my family!
We all had such a wonderful time at Xanadu Resorts , the staff are friendly and helpful and we particularly enjoyed all the daily activities. I'll for sure come again! Food was good, rooms were clean and everywhere else was very clean as well
sam rawcliffesam rawcliffe
11:51 10 May 24
It’s a very good holiday with my girlfriend and we really spent very good time in this beautiful place. Animation team is very very nice and and the hotel is clean and the beach is nice and clean too. I hope I could come back again and thanks for the staffs.
Deborah WoodDeborah Wood
07:56 28 Apr 24
Best time ever. Good food.Fun activities plenty to do staff amazing. pools slides 🛝 😍I made good use of the spa facilities. Also medical massageDaughter loved her time here. I also had the best time.Staff were amazing refreshed and really ready to start fresh page.
PerkoPerko
11:50 03 Apr 24
amazing hotelwe had such a great family holiday. and the staff were absolutely wonderful. they couldn’t do enough for us. the pools were lovely. the place was spotless. the food was amazing. the grounds are beautiful. thank you xanadu. we will see you again soon
js_loader
Saada pakkumine e-maili peale
Võta meiega ühendust
Jälgi meid sotsiaalmeedias